Virksomheders sparsommelighed kan blive dyrt

x753

Langt de fleste virksomheder er godt klar over, at man skal passe på sine ansatte, hvis man vil have dem i mange år, og hvis de skal yde deres bedste. En af ting ting der er vigtige for de ansatte udover det psykiske arbejdsmiljø er naturligvis de fysiske rammer, som de befinder sig i.

Der er mange, især mindre virksomheder, der er tilbøjelige til gerne at ville spare på inventar som kontorstole og skriveborde, når der skal ansættes nye personer, da det kan virke som en stor udgift at skulle købe disse fornødenheder. Ikke desto mindre er det et rigtig dårligt sted at begynde at spare alt for meget.

En arbejdstid på et kontor eller lignende betyder i de fleste tilfælde, at man sidder ned i minimum 6 timer timer om dagen, og her sidder man ofte i nogenlunde den samme position. Derfor er det meget vigtigt, at denne position eller arbejdsstilling er den rette, ellers kan det hurtigt blive skadeligt for ryggen.

En af de absolut største udgifter for virksomheder på landsplan og ikke mindst det offentlige er sygemeldinger, hvor disse ofte kommer på baggrund af problemer med ryg og nakke. Det handler naturligvis om meget mere end at sidde ved et hæve sænkebord og have en god stol, med med de rette instrumenter spiller klaveret bedre, som man siger.

Det kan derfor også blive en meget dyr affære for virksomheder, hvis de sparer på disse ting, da et par enkelte sygedage pga smerter i ryggen hurtigt kan koste virksomheden mange tusinde kroner og kommer der en længere sygeperiode kan det blive en mindre formue og i forhold til hvad det koster at købe gode stole og borde til medarbejdere, kontra hvad sygefravær koster, er det ingen tvivl om, hvor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *