Find det bedste mobilabonnement til familien

teleprisguide
x753

Det billigste abonnement er ikke altid lige let at finde. Det kan være rigtig svært at finde rundt i abonnementjunglen, hvis ikke man ved, hvad man skal være opmærksom på. Derfor har vi her samlet et par gode råd, som du med fordel kan følge, når du skal på jagt efter det perfekte familieabonnement; det abonnement, der både er billigst, men som også passer i størrelse til hele familien.

Kend jeres forbrug

Først og fremmest skal I kende jeres forbrug. Det kan I enten få en fornemmelse af ved at kigge jeres regninger igennem. Det er ikke helt retvisende, da man ofte betaler et bestemt beløb hver måned — og altså ikke bare betaler for, hvor meget man egentlig bruger.

Derfor anbefaler vi, at I kigger på jeres udbyders hjemmeside. Her vil I ofte kunne logge ind og se en oversigt over jeres forbrug. Det er selvfølgelig lettest, hvis I har alle jeres abonnementer samlet under samme abonnementsløsning og hos samme udbyder, da det ellers kan blive et uoverskueligt regnestykke, I skal sidde med, når I skal finde ud af, hvor meget I hver især bruger.

Undersøg markedet

Når I har fundet ud af, hvor meget hvert familiemedlem bruger, er det tid til, at I begynder at undersøge markedet for de bedste abonnementer, der passer til jeres forbrug. Det kan gøres ved at gøre brug af en prissammenligningstjeneste som eksempelvis Telepristjek.dk.

Her har I mulighed for at skrive jeres præferencer ind for abonnementet, hvorefter I bliver præsenteret for forskellige løsninger. I kan sortere dem efter pris, hvis det er dét parameter, der betyder mest for hvilket abonnement, I vælger.

Vælg løsninger med streaming

I mange abonnementer er der desuden inkluderet forskellige streamingtjenester. Det er ligeledes en faktor, der bør spille ind. Har I abonnementer hos Spotify og Netflix, der er de to umiddelbart mest populære streamingtjenester, vil I kunne spare yderligere penge ved at opsige dem, og derefter finde en abonnementsløsning hvori disse tjenester er inkluderet.

Rigtig god fornøjelse i jagten på jeres nye familieabonnement!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *