Så store er forventningerne til iPhone 8

x753

Det er ikke fordi det er så mange måneder siden, at Apple lancerede deres nyeste flagskibe iPhone 7 og iPhone 7 plus. Millioner verden over har købt dem, og selvom den har fået fine anmeldelser, og mange er glade for den, så ændrer det ikke ved, at forventningerne til hvad der kommer i år, virkelig er tårnhøje, og der er ved at blive opbygget en gigantisk hype.

Den første iPhone kom på markedet i 2007, hvilket betyder, at når iPhone 8 udkommer senere i år, så markerer den et jubilæum for 10 år med iPhone, en smartphone der mere eller mindre ændrede verden. Det siger en lille smule om, hvorfor forventningerne er som de år.

Apple er verdens største teknikvirksomhed og tjener milliarder og atter milliarder på deres iPhones, iPads, MacBook, iMac og alt hvad de ellers laver. Men den senere tid er indtjeningen begyndt at blive lidt lavere. Der er derfor også mage analytikere der spår at præsentationen af den kommende iPhone 8, enten kommer til at sende aktien til tops igen, eller også får den ordentligt rap, hvilket naturligvis kommer an på, hvilke nye funktioner den kommer med, men der har allerede været mange spekulationer omkring dette.

En ting man nok kan være helt sikker på, det er, at den kommende model ikke kommer til at minde så meget om iPhone 7, som denne gjorde om iPhone 6s.

Apple har det nemlig med at tage kritikken til sig, og langt hen ad vejen lytte til forbrugerne, hvis der er nok der er kritiske. De vil trods alt helst have glade kunder, da det er dem, der kommer igen og igen og sørger for at Tom Cook & co år efter år kan tjene millioner på deres nye produkter.

En anden ting man kan være sikker på, er at den ikke bliver billig. hvis du laver et tjek priser på iPhones uden mobilabonnement, vil du kunne se at priserne starter fra omkring 6000 kroner for den absolut billigste model, og den nye forventes naturligvis at blive dyrere.

Herunder kan du se en video med udviklingen fra den første iPhone til og med iPhone SE, og der er mildest talt sket en del.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *