Du skal kunne flere sprog, hvis du er erhvervsmand

forretning
x753

Hvis du er erhvervsmand, skal du være god til flere sprog, da mange virksomheder ikke kommunikere på dansk. Forretningsverdenen er endnu mere international, end den f.eks. var for 20 år siden, hvor man i de fleste tilfælde kun forhandlede med danske virksomheder. I dag foregår flere handler med internationale virksomheder, hvor sproget er en afgørende faktor. I denne henseende er det vigtigt, at man kan snakke flere forskellige sprog, så man kan kommunikere med virksomheder fra hele verden.

Mester flere sprog end engelsk

Mange tror, at hvis man bare kan snakke engelsk, så er alt i orden. Dette er dog ikke helt rigtigt, da man i flere lande slet ikke snakker engelsk. Det kan derfor være en god ide, hvis man kan snakke flere sprog end engelsk. Kina er for alvor blevet et stort marked, hvor flere og flere gerne vil lave forretninger. Det er dog ikke alle virksomheder, i Kina, hvor man kan snakke engelsk. En god ide kan derfor være, at man lære at snakke kinesisk. Det vil gøre hele kommunikationen nemmere, og man kan dermed kommunikere bedre med ens kinesiske kunder og forhandlere.

Giv dem mulighed for at lære dansk

Hvis man får besøg af en virksomheden, fra et land, hvor de ikke snakker engelsk, kan det være sjovt, hvis man kan lære dem lidt dansk. Flere steder tilbyder de Learn Danish kurser, hvor man har mulighed for at lære dansk for begyndere. Det kan være en sjov mulighed, hvor I kan lære dem lidt dansk. Det kan være en sjov oplevelse for alle, da dansk er et svært sprog at lære. Det betyder heller ikke, at de skal kunne snakke flydende dansk. Det kan mere være en oplevelse, hvor de kan lære lidt danske gloser. Dermed har de også fået en oplevelse, som de kan tage med tilbage. Og hvis I en dag skal besøge dem, kan det være, at I skal lære deres sprog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *