Er du også madentusiast?

x753

Sørg for dine gæster får en fantastisk aften

Borddækning er tit og ofte de første man gør klar, inden man får besøg af gæsterne. Der skal være en flot dug, og de fine tallerkner findes frem. Så det ellers bestik, og de flotte servietter som vi lige har købt. Vand- og vinglassene skal naturligvis frem, og så en flot blomst på bordet samt et tændt stearinlys, for at skabe en masse hygge. Nu er det praktiske på plads, så er det bare at vente på gæsterne. Det er dog ikke helt korrekt. Maden skal naturligvis tilberedes og, det kan i sig selv være en stor opgave medmindre man er Michelin-kok. Der er mange ting der kan gå galt, enten pga. forkerte sammensætninger af fødevarer eller madvarer der har fået for meget eller lidt. Der er mange grunde, som man faktisk kan gøre sit for at afhjælpe.

Madkurser er blevet populære gaver

Der er mange gode grunde til at forære et madkursus til en du holder af. Måske det kan virke lidt udspekuleret, hvis du forærer din kæreste sådan et kursus, men det kan man altid charme sig ud af. Hvad enten man er god i et køkken eller blot en novice der ønsker mere erfaring, så kan det klart anbefales. Der er et væld af muligheder i hele landet. Fra det helt basale til den finere franske madlavning. Og det gælder mad, desserter og bagværk, ja der er næsten ingen grænser. Har du prøvet restauranten på Hotel Kirstina?

Kunne du tænke dig at lave dine egne lækre flødeboller?

En af mine personlige favoritter er flødeboller og der mener jeg hjemmelavede. Social Foodies, laver sådanne kurser og de afholdes flere steder i landet. Sådan et kursus indeholder følgende:

  • 2 timer med flødebollekursus.
  • 5 små og 5 store flødeboller, som du selv har lavet.
  • Der vil være smagsprøver på diverse chokolader.
  • Og du får selvfølgelig lov til at få dine flødeboller med hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *