Moderne familier foretrækker typehuse

x753

Vi danskere værdsætter de mange muligheder, vores ressourcestærke samfund giver os. Vi kan selv vælge vores tøj, vores uddannelse og vores livsstil. Ønsket om at sætte et personligt præg på vores omgivelser kommer også til udtryk i vores boligdrømme. De fleste danske familier foretrækker nemlig et hus, der passer til lige nøjagtigt deres behov. Der er flere gode grunde til den stigende efterspørgsel på typehuse – de giver nemlig mange indretningsmuligheder. Her kan du læse om nogle af de mest populære typehuse lige nu.

Vinkelhuse

Vinkelhuse er en klassisk løsning, som giver mange arkitektur- og indretningsmuligheder. Stuen kan placeres lidt afsides fra resten af huset og man kan nyde sin have fra flere perspektiver, da vinklen er trukket ud fra resten af huset. Desuden giver vinkelhuset mulighed for at skabe et dejligt, lettere afskærmet område i haven. Her kunne man passende placere terrassen, så man kan have en hyggelig solkrog om sommeren. I den anden ende af huset kan man, hvis man har lyst, placere endnu en vinkel til en vognport.

1,5- og 2-planshuse

1,5 og 2-planshuset er også en klassisk løsning, som især giver fantastisk rummelighed. Her er der mulighed for balkoner, kviste og ovenlysvinduer. Denne løsning er optimal, hvis byggegrunden er relativt lille, men der skal være plads til et værelse til hver af børnene uden at gå på kompromis med fællesarealerne.

Dobbelte knækhuse

Denne type er lidt mere utraditionel på grund af dens spændende arkitektur. Huset har tre fløje, hvor den midterste typisk fungerer som familiens centrale samlingssted. Dobbelte knækhuse er en god løsning, hvis man gerne vil adskille voksen- og børneområder en smule, for eksempel hvis de unge gerne vil have lidt privatliv.

Et hjem med personlighed

Hvis I går rundt med en drøm om at bygge et hjem, som passer perfekt til jeres familie, kan i få et overblik over de mange typehuse hos Bernt Nielsen, som tilbyder arkitekttegnede huse designet specielt til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *