Handyman eller bare mand?

x753

Handyman? Eller bare på udkig efter handy løsninger? Lige meget hvad, så er du kommet til det rette sted. Hvis du er en af de typer, der er skabt til at arbejde med hænderne, er løsningen nok så let som ingenting for dig. Hvis du, som så mange andre, er født med 10 tommelfingre, så tror du måske, at løsningen er langt længere væk, end den rent faktisk er. For der findes faktisk gør-det-selv projekter, der er til at være med på for enhver.

Et projekt, som er højest morderne, og som mange kaster sig ud i for tiden er europaller. I takt med, at den rustikke indretning, med rå natur og ubehandlede træmøbler, vinder frem, kommer europallerne ind i billedet.

Industriens skjulte diamant

Europallen, også kendt som EUR-pallen, er en standardiseret palle, som bruges som underlag ved transport, og det er primært her, at mange, især fra lidt ældre generationer, kender europallen fra. Europallen er alle tiders bedste palleløsning, og med sin smarte 120 centimeters længde og 80 centimeters bredde og sin urokkelige styrke, har den været dominerende gennem mange årtier.

Men hvis du for eksempel spørger dit barn eller din teenager, er det nok ganske andre ting, som de kendetegner europallen ved. Den er nemlig blevet et centralt begreb i rustikt inspireret indretning.

Så derfor har vi nu samlet nogle steder, hvor du kan bruge europallen i indretningen:

  • Europallesengen, med et fundament af europaller, og så en madras ovenpå er en kæmpe, og utroligt nem trend, at kaste sig ud i. Handy eller ej, så kan det ikke gå galt!

  • Du kan også bruge europallerne som fundament til et udendørs loungesæt af møbler.

  • Sidst, men ikke mindst, kan de hænges op på væggen, som den nyere tids amagerhylde!

Et stort salg af europaller gør det nu for dig muligt at få fat i netop dine paller!