Epoxygulv til erhverv?

x753

Er du erhvervsdrivende, så ved du sikkert allerede, hvor vigtigt det er, at der er kvalitet i alle aspekter af forretningen.

Særligt for virksomheder, der producerer eller har showrooms med tunge produkter, er det væsentligt, at gulvet kan klare den høje belastning, det udsættes for.

Mange virksomheder vil dog stadig gerne hav et gulv, som rent faktisk ser pænt ud. Det skyldes naturligvis, at vi bedømmes ud fra alle aspekter af både ansatte og interessenter. Derfor er det vigtigt, at man har ordentlige og flotte forhold, så alle indtryk er gode.

Af samme årsag er mange virksomheder skiftet til at have epoxygulv. Epoxygulvet er nemlig lidt en alle-i-en løsning til de erhvervsdrivende, der vil have funktion, styrke og design i ét.

Derfor er epoxy et godt valg

Et epoxygulv er et godt valg af mange årsager. De væsentligste er naturligvis styrke, funktion og design.

Gulvet er et stærkt sammenblandet produkt. Det klarer en enorm trykbelastning, hvilket gør det oplagt i f.eks. showrooms, hvor tunge maskiner skal fremvises og gulvet skal være pænt.

Med til styrken hører det naturligvis, at gulvet også tåler grov rengøring. Så selv hvis der spildes olie eller andet, kan man fjerne det med alverdens rengøringsmidler og maskiner. Det sikrer en pæn overflade.

Funktionsmæssigt er der også god grund til at vælge epoxy. Gulvet kan fås i en blødere sammenblanding, hvilket f.eks. er godt, hvis medarbejdere skal stå meget op. Naturligvis bør der stadig lægges et blødt mellemunderlag, men det blødere gulv virker stadig støddæmpende og aflastende kontra at stift cementgulv, som ofte findes i produktionsmiljøer.

Bemærk desuden, at der er mulighed for at få f.eks. skridsikret underlaget mere, hvilket igen er en kæmpe fordel.

Sidst, men ikke mindst, er et epoxygulv ikke nødvendigvis kun hvidt eller gråt. Gulvet består som nævnt af en sammenblanding, hvorfor der er rig mulighed for at få lagt et flot designet gulv. Det kan f.eks. være ved brug af farver, som repræsenterer firmaet.

Bonus: Markedsføring på gulvet

Husk at der i mange tilfælde er mulighed for at få sæt logoer og mærker fast i store print på tværs gulvet. På den måde kan man ’brande’ virksomheden yderligere. Har man et showroom er dette næsten uundværligt!