Indret kontoret med et loungesæt: Sådan kan det bruges

x753

Hvis du er ejer eller medejer i en virksomhed, så ved du sikkert også, at omgivelserne er vigtige for et godt arbejdsmiljø. Vores omgivelser kan være med til at forme vores adfærd, og derfor skal man ikke være ligeglad, når man skal til at indrette kontoret. Læs her om, hvorfor et loungesæt kan være gavnligt for arbejdspladsen.

 

Et godt ventested

Når I får kunder eller potentielle kunder ud til kontoret, så er det vigtigt, at de har et godt indtryk af jer, allerede inden et møde begynder. Hvorfor er det vigtigt? Fordi et godt indtryk kan være med til at forme, hvordan det efterfølgende møde kommer til at forløbe, og om i får succes med det. Et loungesæt kan være fint at anrette med, når man vil skabe det perfekte venterum til kommende kunder. Et loungesæt er konstrueret af møbler, der er rare at sidde i, og det er vigtigt at vise kunden, at deres ankomst er vigtigt for jer. Det kan ligeledes være akavet for kunden, hvis der ikke naturligt er et sted, hvor man kan placere sig. Skal man så stå og vente på, at I er klar til mødet? Man kan naturligvis aldrig lade en vigtig kunde vente i lang tid, men det kan godt være i orden, at man lige bruger 1 minut på at sende en vigtig mail, hvis det lige er noget man er i gang med, når kunden ankommer.

 

Til pauserne

Det er vigtigt, at dine medarbejdere har et sted, de kan sidde og slappe af, når det er pausetid. Det er i pausen, man skal lade batterierne op til resten af arbejdsdagen, og har man ikke det rette sted at gøre det, så kan det resultere i, at man præstere dårligere, når arbejdet kalder igen. Det er ligeledes i pauserne, at folk kan tale sammen på tværs af fagligheder. Et godt arbejdsmiljø er også udgjort af, at de ansatte har det godt med hinanden, og dette kan de rette møbler faktisk sagtens være med til at skabe.

 

Til rummets helhed

Det er vigtigt, at der generelt er en god indretning på kontoret. Det er trods alt her, de ansatte skal bruge mange timer af deres liv, så de skal være et godt sted at være. Det kan være alt for stift, hvis der ikke er andet end skriveborde på kontoret. Man skal også have et sted at koble af.