Hvordan bideskinner hjælper med din snorken?

Søvnproblemer
x753

Hører du til de mange danskere, der hver eneste nat holder din partner vågen med din snorken? hvis dette er tilfældet, så ved du sikkert udmærket hvor stort et problem det rent faktisk er. Din snorker er naturligvis et irriterende element for din partner, der jo netop ofte for sin egen søvn forstyrret af din snorken. Men vidste du, at din snorken faktisk også påvirker din egen søvn særdeles negativt, idet du ofte vil vågne langt mindre udhvilet end du egentlig har godt af. Gudskelov findes der dog en simpel og relativt billigt løsning på dette problem. Det eneste du skal gøre er at investere lidt penge i en bideskinne.

middagslur

Hvorfor er en bideskinne så effektiv?

En bideskinne er en skinne, som du bider ned i. Der er her typisk tale om en silikoneskinne, der placeres i munden om natten. Denne skinne har til hensigt at åbne dine luftveje, samt forhindre dig i at skære tænder. Ved at bruge en bideskinne, så slipper du ikke blot for at skære tænder; du giver samtidigt også din partner en fuldstændigt snorkefri nat. Og dette er faktisk noget, der vil kunne have en særdeles positiv effekt på jeres parforhold. For det først vil både du og din partner nu sove bedre om natten, hvilket vil gøre jer langt mindre tilbøjelige til at småskændes med hinanden i løbet af dagen. For det andet slipper du for at skære tænder, og ikke mindst at snorke. Desuden har bideskinner også vist sig at være særdeles effektive til at bekæmpe søvnapné; så hvis du skulle lide af dette, så vil en bideskinne være en rigtig god løsning. 

Hvorfor er en bideskinne god til din søvnapné?

Rigtig mange undersøgelser har efterhånden vist, at søvnapné kan formindskes ganske betragteligt ved blot at bruge en bideskinne i nogle ganske få uger. Og den gode nyhed er, at du i langt de fleste tilfælde overhovedet ikke vil noget som helst ubehag ved at have en bideskinne i munden. Faktisk påstår flertallet af de personer med søvnapné, der regelmæssigt anvender en bideskinne, at den nærmest er behagelig at have i munden. De dage hvor man skulle tage komplicerede maskiner i brug til ens søvnapné er nu ovre. En simpel bideskinne kan nu afhjælpe dette frustrerende problem.

bideskinne

Hvordan fungerer bideskinner så helt specifikt?

Nu spørger du måske dig selv, hvordan en bideskinne rent faktisk fungerer. Når du kommer en bideskinne i munden, så skaber du nu helt automatisk en slags pude mellem dine tænder. Dette forhindrer dig først og fremmest i at skære tænder, idet din over- og undermund nu aldrig vil komme i kontakt med hinanden. Desuden vil dette mellemrum åbne for dine luftveje, og din snorken vil nu være en saga blot. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *