Får I det, som I betaler for? Tjek det her

Penge
x753

De fleste er naturligvis ude efter at få så meget som muligt for så lidt som muligt, når der er tale om økonomiske beslutninger. Ved at få den bedste pris på forskellige ting i hverdagen, kan I nyde godt af de ekstra penge, som I har sparet – eksempelvis ved at tage et lækkert weekendophold til at pleje parforholdet. 

Det er meget alment kendt, at man kan spare penge på forbrug ved at gå på tilbudsjagt, spare penge på vandregningen osv., men der findes også nogle mindre åbenlyse punkter, hvor I kan spare penge – eller rettere få det, som I betaler for.

Bruger du internettet til andet end de sociale medier?

Får I den hastighed, I betaler for?

En helt almindelig udgift, som det fleste har i budgettet, er internettet. Med det samfund, vi har i dag, så er det nødvendigt at kunne tilgå mails, arbejdsplatforme, og så nyder mange godt af at kunne bruge de sociale medier og streame tv-serier. Som bekendt, så er der stor forskel på de enkelte typer af internetpakker. Det gælder derfor om at vælge et abonnement, der passer til jeres behov. 

Bruger I kun internettet til at tjekke mails og de sociale medier, så er der ingen grund til, at I bruger en masse penge på at have et hurtigt internet. Spiller I derimod nogle meget krævende computerspil eller streamer meget serier i HD kvalitet, så er det en god idé med et hurtigt internet. 

Det er også ofte sådan, at man betaler mere for internettet, end man får ifølge ens abonnement. Ved at få taget en hastighedstest af jeres internet, kan I finde ud af, om I har krav på endnu bedre internet til samme penge, eller om I kan få den samme hastighed til billigere penge andetsteds.

Gør krav på den flyrejse, du har betalt for

Erstatning ved flyrejser

Hvis I skal på en romantisk rejse for at pleje parforholdet, så vær opmærksom på, at I har nogle rettigheder, hvis jeres fly bliver forsinket eller aflyst. Har I selv booket flybilletten, så skal I henvende jer til flyselskabet, hvorimod I skal henvende jer til rejseselskabet, hvis I har booket en samlet rejse. 

I har også ret til erstatning ved flyforsinkelser, hvis I kommer til at lide økonomisk tab på grund af et fly, der ikke er lettet rettidigt. Det samme gør sig gældende, hvis I ikke kan komme om bord, fordi flyet bevidst er blevet overboooket af flyselskabet. Samtidig skal de sørge for at få jer fragtet til destinationen uden meromkostninger. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *