3 gode julegaveidéer til kvinden i dit liv

x753

Julen er lige om hjørnet og lige om lidt, når træet står klar med stjerne på toppen og pebernødder i julehjerterne, så er det tid til at uddele årets julegaver. 

Har du helt styr på, hvad du skal give kvinden i dit liv i år? Ellers er der hjælp at hente her, hvor du får 3 gode julegaveidéer.

Julegave

1. Et smykke

Går du bevidst udenom smykkeforretningerne, fordi du allerede har givet kvinden i dit liv både en halskæde, en fingerring, et armbånd og så endnu en halskæde i tidligere jule- og fødselsdagsgaver? At idéen allerede er brugt, behøver slet ikke være en hindring for at give endnu et smykke. 

Lige fra gammel tid har mænd brugt smykkegaver til at udtrykke kærlighed og vise hengivenhed overfor kvinder. Tag et kig i hendes smykkeskrin og dan dig et overblik over, hvilken stil hun bedst kan lide. Er hun f.eks. mest til guld eller sølv? Er der mange glitrende sten, eller har hun flere smykker i et mere stilrent udtryk? Med nogenlunde styr på hendes præferencer, så går du aldrig galt i byen med et smykke under juletræet.

Halskæde på kvinde

2. En shoppetur

Er du helt på herrens mark, når det kommer til indkøb af gaver til din eneste ene, så kan det være en god idé at give hende et gavekort på en shoppetur med det hele. Sæt en hel dag af til at forkæle hende og tag med rundt i alle butikkerne for at se hende prøve tøj og sko. Udover at du med garanti får en lykkelig kæreste med hjem, så kan du også bruge tiden på at aflure hendes personlige stil. Du spotter hurtigt, hvilke produkter hun går efter. Og så bliver det meget nemmere at købe en gave til hende, når muligheden igen byder sig.

3. En tur til massør

Efter en lang og måske stressende julemåned kan det være, at kvinden i dit liv trænger til en god omgang afslappende massage. Den kan du give hende selv, men du kan også vælge at lægge et gavekort til en behandler under juletræet. 

En hurtig søgning på ’massør Vordingborg’ giver dig inspiration til, hvilke muligheder der er indenfor velværebehandlinger. Book en massage eller lad gavekortet være åbent, så hun selv kan bestemme, om hun helst vil masseres, have lavet vipper, få flotte negle eller måske en voksbehandling. Uanset hvad hun vælger, så vil et gavekort på en behandling bringe stor glæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *