Rejs til Spanien og få sol og lækker mad

x753

Der er mange flotte steder at besøge i Spanien. De har både den store del hvor Barcelona, Malaga og Madrid ligger, men udover det, har det også en hel del smukke øer. Spanien kan både besøges i sommermånederne hvor solen skinner, men også i de andre måneder.

Hvorfor vælge Spanien?

Spanien er et stort land, og der er mulighed for mange forskellige former for rejser til Spanien. Spanien er nok i de flestes øjne kendt for storbyer, de smukke ferieøer, lækker spansk mad som tapas og rødvin, og en indflydelsesrig historie. Mange rejser til Spanien for at nyde en solferie på stranden, og for at nyde spansk mad og vin. Så hvor skal du tage hen?

Slap af i Malaga

Slap af i Spanske Malaga i din sommerferie. Malaga er hovedbyen på Costa del Sol, og her er der rig mulighed for både at udforske strand og by. Du kan bruge Malaga som base, hvis du ønsker at køre rundt for at udforske denne del af Andalusien. Det er en af solkystens største byer, og der er mange ting at se. For eksempel Picasso-museet, flotte kirker og markeder. Det er for eksempel også muligt at se en fodboldkamp. Malaga er berømt for de tapas de laver, og der er restauranter til enhver smag, og i enhver prisklasse. Udover at have mange ting at se, er der heller aldrig langt til en strand. De smukke strande ligger som perler på en snor, og her kan man slappe af og nyde den spanske sol.

Nyd Barcelona

Er du mere til storbyferie kan du besøge hovedstaden, Barcelona. Her er smukke bygninger og kirker, en helt speciel historie, butikker og restauranter. Derudover er der også en strand du kan besøge. Barcelona rummer meget historie og kultur, og derudover ligger nogle af Spaniens bedste restauranter her. Den store by rummer på muligheder som passer til enhver, så derfor er den ideel til familieferie, eller en kærestetur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *