Gran Canaria – Den perfekte ferieø

udspring i flot vand
x753

Er du i gang med at finde ud af, hvor den næste familieferie skal tilbringes? Der findes mange dejlige steder man kan besøge. Gran Canaria bør klart være et bud på listen. Hvorfor vælge Gran Canaria er der mange gode grunde til. Gran Canaria er et sted for hele familien, hvor man kan slappe af, bade, nyde solen og opleve det hyggelige folkefærd. Hvis du gerne vil vide mere om hvad der kan opleves på Gran Canaria, så kontakt endelig nogle af guiderne, som tager sig af bl.a. danske turister på øen.

Fakta om Gran Canaria:

Gran Canaria er beliggende i det kanariske øhav i Atlanterhavet og har omkring 800.000 indbyggere. Den spanske ø`s hovedstad er Las Palmas de Gran Canaria, hvoraf ca. halvdelen af indbyggertallet bor. Øen har i alt et areal på ca. 1.532 km2, hvoraf der er masser af oplevelser at indhente. Ifølge gamle myter og historier mener man, at Gran Canaria var beboet af mennesker allerede 500 år før Kristus fødsel. Ifølge andre historier blev Gran Canarias indfødte kaldt for Guanches og skulle angiveligt stamme fra berber folket. Hvilke historier og myter der helt er sande er svært at vide. I 1912 begyndte Gran Canaria for alvor at udvikle sig. I takt med at der kom en ny lovgivning blev der sat en masse projekter i gang, såsom anlægning af motorvej samt opførsel af lufthavnen. I takt med denne udvikling blev der for alvor sat skub i turistindustrien således, at folk langvejs fra kunne besøge øen. I dag er Gran Canaria en stor turistattraktion og et af de meget populære familieferie steder. Gran Canaria skal opleves med egne øjne før man kan bedømme, om det er et sted, som man vil rejse hen igen.

Derfor skal du tage til Gran Canaria:

Som turist kan man nemt komme frem og tilbage på øen, da der er rimelige gode busforbindelser. Som turist har man også mulighed for, at tage med en af de mange taxaer eller leje sin egen bil. Det er nemt at komme til de forskellige hoteldestinationer, når man først er havnet i lufthavnen. Til de mest populære hoteller som f.eks. Las Palmas og San Agustín, er der ca. en halv time i rejsetid. Gran Canaria har en masse flotte strande, som skal opleves. Strandene er meget pæne og velholdte, hvilket gør, at man som turist har lyst til, at tilbringe tid på stranden. Gran Canarias strande er fyldte med finkornet sand, som man sagtens kan gå med bare tæer i. Hvis man gerne vil opleve øens seværdigheder, så bør man besøge Las Palmas og Playa de Inglés. I disse to byer ligger forlystelser, restauranter, butikker, diskoteker og lignende tæt og ad hinanden, så man ikke skal bruge tid på, at komme fra det ene sted til det andet. Hvis man er til aktiviteter, så skal dykning, windsurfing, sportsfiskeri, minigolf, faldskærmsudspring, paintball og meget andet helt sikkert afprøves.

Hvis du ønsker at opleve Gran Canaria, når der er helt op til 30 grader, så skal du besøge øen i sommerperioden. Har du ikke noget imod, at der er lidt koldere (omkring de 20 grader), så er vinterperioden et oplagt valg.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *