Her er en guide til SEO og linkbuilding

seo og linkbuilding
x753

Hvis du er helt grøn og ny til Google optimering, kan du lære de grundlæggende begreber om seo her og, hvis du vil dykke dybere er der meget mere at lære inde på http://www.onlinebloggen.dk/linkbuilding. Det kan dog være svært at kunne overskue alle de nye informationer der findes i SEO verdenen. Men med denne guide vil du ikke blive skræmt væk af mængden af fremmede termer. Vi taler i et jordnært sprog og forsøger ærlig talt bare at hjælpe dig.

Hjælp dig selv videre

Vores mantra er hjælp til selvhjælp. Hvis vi kan lave en grundig guide, som bare fortæller det du vil vide, så kan du jo ordne resten selv. Har du før været rundt på internettet for at finde information omkring forskellige aspekter ved søgemaskineoptimering? Har du før mødt personer, som bare er ude på at sælge dig et skinnende kursus, som lover dig guld og grønne skove indenfor 10 minutter? Så er du blevet lovet for meget. Søgemaskineoptimering er ikke en succes, som kommer natten over.

Det er ikke nødvendigvis teknisk, men det kræver hårdt og stabilt arbejde at optimere ens hjemmeside, sådan Google kommer til at elske den. Den skal indlæse hurtigt og derfor er det et no-go med billeder, der ikke er optimerede. Den skal indeholde lange tekster, som stadig skaber værdi, fordi Google holder øje med, om folk bliver på din side eller hoppe ud igen. Og hvad der er endnu vigtigere, det er om folk linker til din side. Google bruger det som en vigtig bekræftelse på, at du har en rigtigt værdifuld side. Det er derfor alfa og omega, at du får links til din side.

Få en værktøjskasse til SEO

Man kan få værktøjer til at ordne det meste for sig, men fundamentet for SEO succes er benarbejde – og meget af det. Det handler om at skrive originalt og værdifuldt indhold, og det kræver meget research. Man kan derfor godt forberede sig på at sætte sig mange timer foran skærmen, for at forberede ens side til besøgende. Vores guide hjælper dig igennem denne proces, trin for trin, og fortæller dig, hvad der er vigtigt at optimere på – og, hvordan du optimerer på det.

Google er en forunderlig partner. Vi kan ikke leve uden Google, men Google kan sagtens leve uden os. Der er sikkert 100 andre hjemmesider, som fortæller det samme som os – eller er der? Det kan være at 60 af de lignende hjemmeside bare er ude på at sælge et produkt, og derfor pynter de på sandheden. Google er blevet virkeligt god til at sortere ud i de dårlige hjemmesider. De scanner siderne for indhold – de kigger på, om indholdet findes andre steder på nettet, og hvis det gør det, så vil hjemmesiden blive straffet og smidt langt tilbage på Google. Google kigger også på dine backlinks: Har du mange links, som egentligt ikke har noget værdi, så vil du højest sandsynligt også blive tilbage på resultatlisten. Der er mange steder man kan gå galt i byen og derfor er det vigtigt, at man følger en guide, der indeholder testede strategier!

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *