Bambusundertrøjer har mange gode egenskaber

x753

Undertøj er en vigtig ting for de fleste af os. Det sidder jo direkte på kroppen, og det skal derfor selvfølgelig føles behageligt og dejligt at have på. En oplagt mulighed er bambus undertrøjer, der har mange gode egenskaber.

Bambus er superlækkert som materiale i dit undertøj

Undertøj lavet af bambusfibre er helt generelt lettere og mere strækbart, og så er det bare mere behageligt end mange andre produkter. Derfor er det så populært. Når bambus forarbejdes bliver det til et viskose-lignende tekstil. Og blandes det med lidt elastan får man et blødt og elastisk stof, der passer helt perfekt til produktion af undertøjsprodukter som undertrøjer, underbukser, trusser og strømper. Generelt er fibre i bambustøj mere runde og glatte, og de føles derfor meget mere behagelige.

De gode egenskaber

Med undertøj lavet i bambus får du en række super gode egenskaber i dit undertøj. Bambusundertøj kan suge mere fugt end andet undertøj. Altså det er meget svedabsorberende. Så det kan benyttes både i hverdagen, men også til sport og din træning helt generelt. Desuden er det temperaturregulerende, der naturligvis gør undertøjet ekstra behageligt og egnet til mange situationer. Faktisk egner undertøj, lavet i bambus, sig også rigtig godt til din skiferie. Endnu en god egenskab ved bambusundertøj er, at det er anti-bakterielt og dermed godt for din sundhed.

Både til mænd og kvinder

Undertøj lavet i bambus kan bruges af både mænd og kvinder. Og det produceres selvfølgelig i modeller, der er lavet til begge køn, så du kan finde et produkt, som du bliver glad for og som passer rigtigt godt til netop din krop.

Mere miljøvenligt end uld

Bambus er en plante, der vokser ekstremt hurtigt. Faktisk nærmest flere centimeter hver dag Derfor er det mere miljøvenligt at bruge i forhold til bomuld. Der kan vokse flere planter af bambus på samme areal, og de har brug for mindre vand under dyrkning end bomuld. Så der bliver brugt færre naturressourcer i forbindelse med produktioner af bambusundertøj i forhold til uld og andre stoffer. Endnu en stor fordel ved at købe undertøj lavet af bambus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *