Tips: Find gnisten på ny i dit parforhold

x753

Selv når man er to om at betale huslejen, kan hverdagene alligevel blive så stressende, at det går ud over ens overskud i fritiden. Ligger du og partneren vandrette i luften og vender hjem uden energi, kan det ligefrem føre til spændinger i parforholdet, fordi lysten til at forholde sig til hinanden svinder ind, indtil ens batterier er ladt op. Hvad er der at gøre, når du ønsker at få fornyet energi i forholdet?

Begynd at gå på date igen

Alle forhold starter med en gnist, der med tiden bliver mindre intens. Ønsker du at få noget af denne gnist tilbage, kan du fx begynde at planlægge dates med partneren igen. Det kan måske virke som en svær ting at gøre, for dates skal enten lægges på en arbejdsdag, hvor mindst én af jer har været afsted og er trætte efterfølgende, eller på en fridag hvor I måske havde foretrukket at slappe lidt af.

En date må godt være simpel

Men det behøver ikke være en date, hvor I er særligt aktive. I kan slet og ret bare tage til en koncert eller et teaterstykke og gå på værtshus bagefter, hvor I snakker om løst og fast. Kommunikationen er ofte et af de første ofre, når et forhold udvikler sig til samliv. Man tænker, man kender partneren så godt, at der ikke er mere at fiske ud af dem. Men der vil altid være mere at lære om sin partner.

Prøv at finde roen med CBD-olie

Nu og her er der nogle ting, I kan overveje at tage for at få mere energi. Fx kunne I begynde at tage CBD-olie udvundet af hamp, der kan købes hos visse forhandlere online. Bl.a. så kan I finde CBD-olie hos https://www.canavita.dk/, nogle føler giver dem lidt mere ro, uden de dog bliver skæve af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *