Forkæl den kommende mor

Mand og kvinde holder babysko
x753

Er din kæreste gravid, er det en god grund til at forkæle hende. Hun skaber og bærer dit barn. Hun bliver udsat for en konstant belastning – både fysisk og psykisk. Det er ikke nemt at være gravid. Så sørg for at forkæle din gravide kæreste. Hun vil elske dig for det!

Der er mange måder at forkæle en kvinde på. Det vigtigste er, at du finder noget, din kæreste vil sætte pris på. Hader hun chokolade, skal du ikke komme med chokolade. Men elsker hun jordbær, så kan en bakke lækre jordbær være en god idé.

Forkælelse af din kæreste kan deles op i tre kategorier: fysiske gaver, handlinger og ord. Lad os se nærmere på dem.

Mand lytter til gravid mave

Forkæl hende med gaver

Du kan fx forkæle din kæreste ved at give hende ting. Du bør give hende noget, hun har brug for og vil blive glad for. Det kan være noget, hun elsker og altid sætter pris på. Det kan også være noget, hun har brug for lige nu på grund af graviditeten.

I kategorien med ting, hun har brug for lige nu, er der graviditetstøj. Hendes mave vokser, og meget af hendes normale tøj kan hun ikke bruge. Der er simpelthen ikke længere plads til hende i det. Så hun har brug for noget nyt tøj, hvor der er plads til maven.

I kategorien med ting, hun elsker, er der alt det, hun normalt holder af. Her skal du kende din kæreste, men det gør du nok også. Så kan hun lide chokolade? Elsker hun at gå med smykker? Har hun en hobby? Overvej, hvordan hun er, og hvad hun interesserer sig for. Så kan du nemt finde en gave til hende. Du kan også finde flere og give hende en hver måned.

Forkæl hende med gerninger

Du kan også forkæle din kæreste ved at gøre ting for hende. Masser hendes trætte fødder, hjælp med opvasken og gør nogle ting for hende, så hun kan slappe af.

Det kan være de helt små ting som at hente et glas til hende, når hun har sat sig ned. Du kan også gøre mere ud af det og lave en hel forkælelsesdag, hvor du masserer hende, opvarter hende og ordner noget af det, hun gerne vil have ordnet, før babyen kommer.

Den her forkælelse kan godt være lidt sur for dig. Det kan nemlig være, at du skal tage støvsugeren frem eller ordne andre praktiske ting. Men det vil betyde meget for din kæreste, hvis hun kan slippe for at gøre de ting.

Gravid kvinde former hjerte på mave

Forkæl hende med ord

Sidst, men ikke mindst kan du også forkæle din kæreste med ord. Det er både billigt og nemt, så du kan gøre det mange gange hver eneste dag. Fortæl hende, at du elsker hende. Sig, at hun ser godt ud. Ros hendes mave og udstråling. Snak om, hvor meget I glæder jer til at blive forældre.

Alle kvinder kan lide komplimenter, men du skal også her tænke på, hvordan hun er. Det er ikke altid nemt, men det er godt, hvis du kan udvælge de komplimenter, der vil falde i allerbedst jord hos hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *