Sådan holder du hjemmet rent og ryddeligt

x753

Dit hjem skal være rart at være i. Det er svært at slappe af og lade op, hvis der er snavset og det hele roder. Det kan være noget af en udfordring at nå at holde hjemmet rent og opryddet i en travl hverdag. Men nogle enkle rutiner og små tiltag i hjemmet kan det blive mere overskueligt. 

Lav nogle faste rutiner for oprydning og rengøring. Hvis du har en hund, kommer der let hundehår over det hele. Giv din hund en hundeseng at sove i, så undgår du, at hundehårene ender i sofaen eller din seng. 

Putz Spand, Rengøring Klude, Sæbevand, Suited, Ren

Lav nogle faste rutiner for oprydning og rengøring

Det er nemmere at holde rent og ryddeligt, hvis du indfører nogle faste rutiner i din hverdag. For eksempel kan du afsætte et kvarter til en halv time om dagen til oprydning. Så får du fjernet alle de ting, der har samlet sig sammen i løbet af det seneste døgn.

Beslut dig for en fast dag om ugen, hvor du gør rent i huset. Hvis der er ryddet op, behøver rengøring ikke at være så stort et projekt. Tag et rum ad gangen. Når du er færdig, vil det være forfriskende dejligt at opholde dig i dit hjem. Så får du også meget mere lyst til at invitere gæster. Få flere tips og tricks til rengøring her. Så kan du nemt komme ind i nogle gode rutiner. 

Hvis du husker at lægge ting på plads, efter at du har brugt dem, vil der ikke samle sig en masse rod i løbet af en dag. Når der ligger ting over det hele, er det svært at komme til at gøre rent. Derimod er det meget nemmere at gøre rent, hvis der først er ryddet op.

Bokser, Hund, Doven, Dyr, Bokser Hund, Hunde, Hjem

Sådan undgår du at få hundehår i hele huset

Hvis du har en hund, vil der nemt komme hundehår over det hele. Du kan dog begrænse hundehårene en hel del, hvis du køber en hundeseng, som din hund kan sove i om natten. Måske vil den også tage sig en lur i hundesengen i løbet af dagen. Undgå at hunden sover i din seng eller i sofaen, så der ikke kommer hundehår her. 

Hvis din hund fælder meget, kan det være nødvendigt med en daglig støvsugning. Stil støvsugeren et sted, hvor du nemt kan komme til den. Hvis du sørger for at støvsuge hundehårene op dagligt, får du fjernet dem, inden de spreder sig til hele huset. 

Gratis lagerfoto af close-up, dyr, dyrefotografering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *