Vælg en flot amme-bh

x753

Selvom det hele godt kan gå op i babysnak, når man lige er blevet mor til en lille én, så kan det trods alt være rart at vedligeholde den feminine side, der gør lidt ekstra ud af sig selv en gang imellem. Det kan i den nye tilværelse være ved at vælge en flot amme-bh, så man midt i mor-rollen også føler sig lidt tiltrækkende.  

Mødre, Barn, Mumie, Dejlige, Familie, Samvær, Mom

Romantikken 

I er måske som par kørt lidt trætte i alle hverdagens pligter, og jeres forhold er blevet en lige så normal ting, som dét at stå op om morgenen. Sådan kan mange opleve det, når den første forelskelsesfase så småt har passeret, og I nu bare er blevet vant til jeres relation. Kærligheden bevæger sig op og ned på mange stadier, og det er især vigtigt at tage et aktivt valg om at vedligeholde det romantiske aspekt – også efter det første stadie. Som nybagte forældre, bliver den tosamhed og kærlighed, der var to mennesker imellem pludselig udvidet til det tredje led, og det er både meget smukt og fint, men her er det vigtigt, at I som par tager jer ekstra meget tid til også at pleje jeres relation, så hele fokus ikke blot gør stop ved børnesnak og praktiske gøren og laden. 

Engagement, Par, Romantik, Cykel, Lykke, Sammen

Lav nye ting sammen

Som par bruger man mange af døgnets timer sammen, og derfor er det klart, at man ikke kan blive ved med at finde på ting, man ikke har prøvet før. Eller det tænker man måske, og derfor ender man som regel bare på sofaen med fødderne oppe til en god film. Det kan være enormt hyggeligt, men det kan også drive alt kreativiteten ud af jeres forhold, hvis man aldrig udfordrer hinanden lidt og ser hinanden i nye positioner. Det er derfor en god idé at huske at tage på små ture, tage ud og spise eller lavet noget aktivt sammen. Disse afbræk fra det normale, gør at man hele tiden fornyer forholdet og bevarer spændingen. 

Litteratur, Bogbind, Side, Bog, Papir, Elsker, Romantik

Gør lidt ekstra ud af dig selv 

Et tip, der også er med til at lade kærligheden blomstre, er hvordan man viser sig frem overfor hinanden. Det er klart, at hele pointen med et forhold er, at man skal kunne være sig selv og føle sig afslappet sammen, men det kan godt gå hen og blive lidt for afslappet, hvis man hver dag kun går rundt i sit beskidte hjemmetøj, som man i øvrigt også havde på hele den forrige uge. Det er forståeligt som hjemmegående mor, at overskuddet måske ikke er til også at skulle tænke på sig selv, men man kunne fx købe sig en flot og velsiddende amme-bh, som MamaMilla udbyder, og på den måde føle sig godt tilpas. Det er ofte bare de små ting i forholdet, der er med til at pifte det lidt ekstra op. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *