Sådan styrker en hundehvalp dit parforhold

hvalp
x753

Det er fantastisk at være i et parforhold med et andet mennesker. Men det kan også meget ofte være hårdt. Og af og til kan det føles som om, at det hele er ved at falde sammen mellem hænderne på dig. Måske har I ikke længere så meget at snakke om, eller måske har I endda ikke så meget at være fælles om længere?

Hvis dette er et problem i dit parforhold, så er der heldigvis en løsning: I skal simpelthen finde noget, I sammen kan fokusere jeres kræfter på – såsom en hundehvalp!

Hvordan hjælper en hundehvalp?

En hundehvalp er – stort set – det samme som en baby. Den har brug for voksne, ansvarlige mennesker, som kan passe på den og opdrage den på en ordentlig måde. Man må ikke se en hund som en genstand, man bare køber og så lader passe sig selv ovre i et hjørne. Nej, en hund – især en hvalp – har brug for konstant opmærksomhed og omsorg, hvis den skal have den rette opvækst.

Og netop dét kan være løsningen på jeres problemer i parforholdet. For når I anskaffer jer en hundehvalp, får I pludselig noget at være fælles om. I får begge to ansvar, og I bliver afhængige af hinanden. Og så er der også noget helt særligt ved at få sådan et lille væsen ind i tilværelsen, som ikke kan andet end at bringe glæde og gode oplevelser.

Sådan passer I en hundehvalp

Som sagt er en hundehvalp stort set ligesom en baby. Det sætter store krav til, hvor meget opmærksomhed og omsorg, den skal have. Det er derfor vigtigt, at I på forhånd bliver afklaret med hinanden om, hvor meget tid og overskud I har til at passe på denne hvalp – realistisk set.

hundehvalp

Det giver også god mening at aftale, hvem der kan passe hvalpen på hvilke tidspunkter. I starten bør der altid være mindst én hjemme sammen med hvalpen. Det vil sige, at hvis I begge har arbejde, bør I overveje, om I kan skiftes med at passe jeres jobs på forskellige tidspunkter.

Husk det rigtige udstyr

I bør også overveje på forhånd, hvilke redskaber og legetøj I har brug for. En hundehvalp har brug for at blive stimuleret ofte, og derfor bør den også have rigeligt at kaste sig over – især på de tidspunkter, hvor I ikke lige er til stede.

I bør som minimum investere i en eller flere hvalpegårde, da den både sikrer, at hvalpen ikke løber væk, men også fungerer som en sikker base for hvalpen. Hvalpegårde findes i mange forskellige typer og størrelser, og du kan både få en til at have indendørs eller udendørs. Man kan endda få hvalpegårde, som kan transporteres med i biler og campingvogne, så også sommerferien er sikret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *