Black Friday er parforholdenes fest

x753

Er I iblandt de mange par der ser frem til November 2020, hvor årets Black Friday endnu engang skal falde? I har i hvert fald god grund til at glæde jer for som altid vil eventet byde på lækre ting til hjemmet, til jer, til maverne, til oplevelserne, til underholdning og meget meget mere. 

Det er ikke at tage munden for fuld at sige, at det er en af de få begivenheder, som kan falde i alles smag, og det samme gælder kærestepar og sammenlevende. Går man oftest og taler om, at man skal finde på en date eller bruge mere tid sammen, men man har meget forskellige interesser, så er det her et godt sted at opsøge de mange muligheder.

Fælles forberedelse for eventet

Er man allerede sikker på at man kommer til at blive en del af de mange besøgende ved årets event, så kan man lige så godt smutte forbi fridayblack.dk og begynde at kigge på de mange tilbud, diskutere de mange fristelser; hvad skal man investere i? Hvad kan undlades? Hvad er stadig til diskussion?

Herpå kan man allerede lægge en plan og lægge en økonomi til en opsparing, så man er beredt på at bruge de mange penge, som begivenheden lægger op til, at man skal bruge. Er man samtidig iblandt de smarte at lægge ekstra til side, hvis man på dagen skal møde et fantastisk tilbud, man har overset i forberedelsen. 

Penge til siden er ikke penge brugt

Selvom man lægger mange penge til side, og bunken vokser og vokser til et niveau, hvor man begynder at overveje de mange punkter på indkøbslisten. Skal man have et nyt vaffeljern fx? Behøver man den nye tablet? 

Sagens kerne er lidt, at mange af punkterne kan ende ud i slet ikke at blive købt. Tilbud kan være udsolgt, eller der kan komme et impulsivt meningsskift. I begge situationer vil et stykke af bunken forblive tilbage; man kan bruge dem til at få noget at spise eller på anden måde nyde hinandens selskab sammen. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *