Hyg med en god kop kakao

varm kakao med skumfiduser
x753

Kakao er en klassiker blandt både børn og voksne. Det bruges især, når der skal hygges og er især en klar vinder, når det er koldt og kedeligt udenfor. Så er det bare hyggeligt at sidde inden for i varmen med en varm kop kakao. En kop kakao er som regel sød, og det er derfor, at den er elsket blandt både børn og voksne. Den adskiller sig fra andre varme drikke som kaffe og te, som ikke er så børnevenlige, og som nogle voksne heller ikke bryder sig om. Det gælder selvfølgelig også for kakao, men den appellerer alligevel mere bredt.

Men når du så har besluttet dig for, at du skal have en kop kakao, hvilken slags skal du så købe? Du kan få verdens bedste kakao fra NURO. Der er ikke så meget at vælge i mellem, men hvad betyder det, når den du kan vælge, tilsyneladende skulle være den bedste. Så er der vist ikke grund til at brokke sig. Det er selvfølgelig meget individuelt, hvad man foretrækker, men hos NURO har de gjort sig umage med at finde frem til den helt rigtige kakaoblanding.

Ikke for sød eller kvalm

Kakaoen fra NURO er hverken for sød eller kvalm. Det er ikke alle, der er lige glade for den meget søde kakao, og det har de været opmærksomme på hos NURO. Der er gjort meget ud af at finde frem til den perfekte kakaoblanding, og derfor er intet overladt til tilfældigheder. Pulveret er sammensat af sukker, kakaopulver og smagsstoffer. Og det er altså gjort på en måde, så den forhåbentlig falder i flest muliges smag.

Som du sikkert kender det fra andre slags kakao, så skal du bare bruge 2-3 teskefulde kakaopulver, hvor du tilsætter vand med en temperatur på omkring 90 grader. Hvis du bruger en elkedel, skal du altså lige vente et øjeblik, inden du hælder vandet over pulveret og rører rundt. Kakaoen smager selvfølgelig også helt fint, selvom du ikke lige rammer spot on med de 90 grader. Og hvis det kniber med tålmodigheden, så husk, at du alligevel skal lade din kakao stå lidt, inden den er til at drikke. I hvert fald hvis du vil undgå at brænde din tunge.

Tilbehør til din kakao

Hvis du er typen, som godt kan lide at pifte din kakao lidt op, så er der flere muligheder. For mange er det helt fint at drikke den, som den er, da smagen er så god i forvejen, men hvis du vil lave lidt ekstra hygge og forkælelse, så findes der flere lækre muligheder. Du kan blandt andet vælge at putte lidt flødeskum eller is i din kakao. Hver opmærksom på, at din kakao hurtigt bliver kold, hvis du putter is i. Du kan også vælge at tilføje en skumfidus eller to, hvilket også er en lækker tilføjelse. Det vil gøre kakaoen lidt mere sød, så det er helt oplagt, hvis du synes, at kakaoen mangler lidt sødme.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *