Sådan tager du dig bedst muligt af din gamle hund

hunde læge
x753

Jo ældre vores dyr er jo svære får de som regel også ved at gøre forskellige ting og jo dårligere helbred får de som regel. Det er præcis lige som med mennesker, når vi kommer op i alderen. Og derfor må vi også hjælpe vores gamle hunde, så godt som vi nu kan.

Læs med her for gode råd om hvordan du på bedst mulig vis tager dig af din gamle hund.

Giv den kosttilskud

Mange ældre hunde har det med at spise mindre, end de hidtil har gjort, eller de får problemer med deres fordøjelse. Det kan derfor være en god ide at give dem kosttilskud, så de stadigvæk får de vitaminer og mineraler de har brug for til at kunne holde gag i deres gamle hundekroppe.

Du kan benytte dig af kosttilskud som oropharma opti digest er nemt at bastille hjem online. Med opti digest oropharma behøver du ikke længere at være så bekymret for, om din hun nu får det rette brændstof ind i kroppen. Det får den nemlig med opti digest oropharma.

Brug hjælpemidler i hjemmet

Der findes en række forskellige hjælpemidler, som du kan benytte dig af i hjemmet, til din gamle hund. Det er for eksempel små klodser, som du kan sætte op forenden af din sofa, så den stadig kan hoppe op til dig, når det bliver filmaftenen derhjemme, og blive nusset. En masse dejlige bløde puder rundt omkring er også helt ideelt og kan være en stor hjælp for din hund.

Det er vigtigt at overveje hundens soveplads, da dens knogler nemlig bliver en del svagere med alderen. Det kan dermed betyde at ekstra beskyttelse er nødvendigt.

Tag oftere til dyrlægen

Man bør regelmæssigt tage ens kæledyr til dyrlægen og med ældre hunde er det endnu vigtigere.

Du behøver ikke nødvendigvis at rende til dyrlægen i tide og utide, hvis du mener at det er for dyrt. Men vær i det mindste mere opmærksom på din hunds generelle helbred og tag den endelig til dyrlægen, så snart der er det mindste. Så kan dyrlægen nemlig gøre hvad han eller hun kan for at hjælpe hunden tidligt i forløbet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *