Personligheden er i højsædet

personlighed til boligen
x753

Mange tænker, at sengebordet bare er til opbevaring, hvilket kan være korrekt, men det er sjældent kun det, som gør sig gældende. Et nydeligt og smukt sengebord kan nemlig give soveværelset et look, som gør rummet endnu mere personligt, end det allerede er.

Romantik

Romantik er noget som mere eller mindre alle ønsker i soveværelset, og det kan et sengebord sjovt nok hjælpe på. Man kan nemlig pynte sit sengebord op, med lamper, levende lys, blomster eller andre ting, som man finder nydelige, og som tilføjer endnu mere personlighed til rummet og til det individuelle møbel.

Udtrykket som dannes

Romantik blev nævnt i det overstående afsnit, og det er vigtigt at fastslå, at man kan danne lige det udtryk man ønsker i sit soveværelse, og endnu engang er det sengebordet, som er med til at spille en essentiel og vigtig rolle. Er man mand, jamen så vil et maskulint og rustikt udseende på sengebordet, og generelt soveværelset formentlig være at foretrække. Er man så kvinde, så vil det helt modsatte formentlig være relevant, hvor det skal være mere feminint og nydeligt og pyntet.

Vigtigheden af sengebordet

Som de fleste ved, så er sengebordet meget praktisk i soveværelset. Den har sin helt store funktion som tidligere nævnt, som altså er opbevaring af de essentielle genstande i soveværelset, men derfor er der stadig mange forskellige sengeborde på markedet. Nogle sengeborde findes helt uden skuffer, samtidig med andre har en eller flere skuffer. Det forventes dog, at hvis der skal skuffer i sengebordet, så vil sengebordet formentlig også blive større.

Muligheder

Mulighederne er mange, både når det gælder indretning, men også når der er tale om sengeborde. Der er rigtig mange forskellige slags, og der findes flere forskellige variationer når det gælder bunden og stabiliteten. Ben findes på nogle sengeborde, samtidig med, at antallet af ben kan variere, og give mange muligheder. Ingen ben på bordet er også en mulighed, og netop det kan for nogle være grunden til, at det netop er det sengebord som de skal have.

Væghæng

Den mest specielle mulighed for sengebord er, at man får det hængt op på væggen. Det tilføjer en helt ny mulighed for design og indretning, som gør at du lige pludselig kan have godt med plads under sengebordet, til at stille forskellige genstande eller kasser, som lige kan passe ind. Hvis sengebordet bliver væghængt, så er det pludseligt blevet meget mere moderne, og vil i manges øjne blive opfattet som mere smart, end hvis man har sengebord med ben.

Nyere fænomen

Sengebord kan også fås med hjul, der er dog mange som fravælger hjulene, da det kan opfattes som mindre moderne og smart, når der er hjul på. Dog giver hjulene en helt anden mobilitet til bordet, og det gør, at man pludselig kan flytte rundt på sengebordet, og det er ikke længere så stationært som det ellers er. Det kommer derfor helt an på hvem man er, og hvad man ønsker, når man skal ud og finde det helt perfekte sengebord til boligen.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *