En begynderguide til ølbrygning kan være begyndelsen på en ny interesse

x753

Det sværeste her i verden er at skulle rykke sig ud af sin comfort zone. Det er det uanset, om det er noget, som man har lyst til eller ej. Når folk siger, at de er gode til at komme ud af deres comfort zone, så skyldes det, at de bare træder et andet sted, måske i yderkanten, men forsat inden for den komfortable grænse. Det vil til tider være uden for den komfortable zone, når man skal prøve noget ny, men det behøver det langt fra at være. Til tider skal man også bare prøve noget ny, som man faktisk synes lyder rart. For på trods af, at det moderne samfund på mange måder ligger op til, at man skal presse sig selv konstant, så er det vigtigt, at man også nyder sit liv.

Det kan være, at man sammen med vennerne starter et helt nyt projekt. Alle har oplevet at sidde med deres bedste venner og diskutere et eller andet projekt, som man drømmer om at gennemføre sammen, men som aldrig nogensinde bliver en realitet. Her skal man nogle gange bare springe ud i det, selvom det kommer til at kræve både tid og penge. For hvis mans starter sit eget projekt op sammen, får man først og fremmest en masse kvalitetstid og en fælles ting, som man kan samles omkring. Der er også en helt særlig følelse forbundet med det at se et projekt vokse sig større og blive til en succes. Det behøver på ingen måde være et projekt, som man ønsker at tjene penge på elle få en særlig anderkendelse. Det kan også bare være noget, der involverer den gamle gruppe af venner. Man skal dog have et udgangspunkt, og det kunne for eksempel være begynderguide til ølbrygning.

Med en begynderguide til ølbrygning har man allerede et udgangspunkt

Det sværeste ved hele denne proces er uden tvivl at sætte sig selv i gang. Man kan snakke så meget man vil, men at påbegynde et projekt uden at give det op efter få dage kræver viljestyrke og lyst til at gennemføre det. Det er også vigtigt, at man derfor hele tiden opfordrer hinanden til at bakke op om projektet. Den energi, der er omkring den nye fællesinteresse, vil nemlig smitte, så det handler om, at alle kommer med lysten til at gøre dette, for så vil det lynhurtigt spredes til hele gruppen. Når man påbegynder sit projekt er det derfor også en fordel at have nogle retningslinjer. Det kan være en begynderguide til ølbrygning eller en med erfaring.

En begynderguide til ølbrygning og et hurtigt kursus gør, at man inden længe er professionel

Med en hurtig tur til brygladen vil man hurtigt finde inspiration til ønsket med den nye brygge klub. Hvis hele gruppen er med, så har man allerede også et fælles udgangspunkt, og man kan på samme tid skille dem fra, der ikke ønsker at være en del af gruppen, altså dem, der ikke går nok op i det.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *