Hvad kan iPhone 6S?

hvad kan iphone 6s
x753

Vi ved af gode grunde endnu ikke hvad den nye iPhone 6S helt kommer til at kunne – den er endnu ikke kommet på markedet og Apple er traditionelt set meget lukkede med at afsløre hvad deres nyheder kommer til at indeholde, men nettet er allerede ved at svirre over med rygter og forventninger om hvad den nye telefon kommer til at indeholde. Vi kigger på nogen af dem her.

Lidt bedre alting

En af de ting man nok godt kan være sikker på er at den nye iPhone kommer til at have lidt mere og lidt bedre af alting. Altså lidt bedre kamera, lidt hurtigere software, måske en skærm der er forbedret en lille smule. Sådan plejer det nemlig altid at være, der skal jo være noget der gør at folk gider købe den og ikke bare holde fast i deres iPhone 6.

Men en ting vi ved nok ikke kommer til at ændre sig er designet. Apple har efterhånden lagt en stil fast hvor der sker ændringer i designet når man skifter nummer men ikke når der kommer et bogstav bagefter.

Så en lidt bedre telefon der ligner sig selv er nok hvad vi kan forvente.

En masse musik

Apple har jo for nylig lanceret deres Apple Music der skal ud at konkurrere med Spotify og Sony Play og det forventes at det også kommer til at være en integreret del af iPhone 6S. Det bliver nok noget med at appen er installeret fra start, og måske også noget med at man når man køber den nye telefon får nogle måneder gratis sådan at man rigtig kan vænne sig til at bruge den og så det virker som et nemt og logisk skridt at forlænge abonnementet når den gratis periode udløber.

Softwareopdateringer

Der kommer sikkert også en række opdateringer i softwaren (iOS). De fleste bliver sikkert også rullet ud til dem der stadig har iPhone 5, iPhone 5S eller iPhone 6, men der er sikkert også nogle af de lækre funktioner der bliver gemt kun til den nye model. Så man rigtig får lyst til at købe den. En af funktionerne vi allerede ved kommer er split screen hvor man kan bruge to apps på samme tid, en feature mange af konkurrenterne har, men som altså nu også kommer til Apple.

Hvornår kommer den nye iPhone så – og hvad koster den?

Som nævnt så ved vi ikke noget om hvornår den nye model kommer, men derfor kan vi jo godt komme med et kvalificeret gæt alligevel. Og det gæt lyder på at den kommer her til efteråret 2016. Hvad den kommer til at koste ved vi endnu ikke, men ifølge hjemmesiden 6s-pris.dk som er en dansk iPhone-side skal vi ikke forvente at se de store stigninger i prisen.

Prisen har nemlig ligget nogenlunde fast de sidste mange gange der er kommet en ny model, og det er der gode grunde til. Apple ligger nemlig i hård konkurrence med især HTC og Samsung om at levere den bedste mobil og have størst markedsandele, og her har de ikke råd til at hæve prisen for meget for så mister de for mange kunder. Men de kan heller ikke sænke priserne – dels fordi de så ikke tjener lige så mange penge (men det gør nok ikke så meget, Apple har en gigantisk pengetank) og til dels fordi Apple lever på at de har det bedste brand, at de sælger den absolut bedste telefon. Hvis de sænker priseren så fremstår de ikke nødvendigvis som den bedste og så er der mange der vælger Samsung i stedet. Så vi kommer nok til at se en pris der ligger der hvor den altid har gjort.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *