Anne Mette fik øjnene op for nye muligheder

Anne Mette bagfra
x753

En helt almindelig dansker fik i weekenden øjnene op for nye muligheder indenfor indretningsområdet. Den store opmærksomhed omkring Kähler og den meget omtalte jubilæumsvase, havde Anne Mette ikke blandet sig i. Men efter en shoppe tur, og efterfølgende kaffe hos en veninde, så hun hvilke muligheder vasen havde. Hendes veninde havde nemlig mange forskellige slags stående, og henviste Anne Mette til internettet, hvor de mange varianter af Kähler vaser der findes, vises. Anne Mette fortæller herefter, at hun brugte særdeles mange timer på internettet, og hun allerede dages efter havde besluttet at gøre sit første køb mandag eftermiddag.

En bestemt serie gjorde hende forelsket

Med alle de timer på internettet faldt Anne Mette over utrolig mange vaser, farver og ikke mindst serier, men hun fortæller samtidig, at der var en bestemt serie, som fangede hendes opmærksomhed. Det er serien ved navn Kähler Cono. Det som fortryllede hende var, efter hendes eget udsagn, ”Der er noget spændende og interessant over denne serie. Det er nogle fuldstændig anderledes former og kanter. Det er rustikt og det er jeg helt vild med. Tænk at man kan finde på at lave noget som dette”. Serien består blandet andet af forskellige fade, krukker i mange størrelser og former samt lysestager. Det er derfor en funktionel serie her til foråret, da man kan plante små søde sommerblomster i krukkerne, og sidde rundt om bordet i de lange lyse sommeraftener, og nyde lysestagens enkelthed, mens lyset brænder ud. Det er i hvert fald et par af de ting Anne Mette har tænkt sig at bruge serien til. Hun fortæller dertil også at det er en dejlig hobby. For når hun har denne serie, kan hun blot begynde at forelske sig i den næste.

Fremtidens Anne Mette

Til slut fortæller Anne Mette at hendes mand ikke er helt vild med idéen, men at hun nok skal få ham med på vognen. Hans begrundelse bygger på, at deres teenagedatter allerede er godt i gang med at samle på Kähler, at der snart ikke er plads til ham. Det lyder derfor også fra Anne Mette, med et smil på læben, ”det bliver nok ikke et problem at overtale ham. Hvis man bare lover ham, at han kan købe billetter til en fodboldkamp, så er slaget allerede vundet der”. Hun går også med tankerne om, hvordan hun kan få endnu mere af dette ind i sit liv. Hun har selv et par forskellige idéer, og en af dem går ud på at opsige sit job, og søge mod denne branche i stedet. En anden idé, vil tage meget af hendes fritid, men kunne være at melde sig ind i klubber og rejse rundt i landet til forskellige events. Fremtiden står meget åben for Anne Mette, og intet er besluttet endnu. Hun tager fremtiden som den kommer med åbne arme og åbent sind for de muligheder, der præsenterer sig for hende. Men en ting er dog helt fast, fremtiden er lig med Kähler.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *