Hold en temafest for dit barn

x753

Børn elsker udklædning, og det er næsten uden undtagelser. Med udklædninger kan børn for alvor få lov at udfolde sig kreativt. Når de få et kostume på, er de nemlig mere tilbøjelige til helt automatisk at begynde at lege, og ofte har det relation til det kostume, de har på. At have et kostume på betyder også for børnene, at de kan få lov at føle sig som deres favoritfigurer som f.eks. Spiderman eller Rapunzel, og de elsker, hvis forældrene hopper med på legen. Børn har altid en favorit film eller en favorit figur, som de elsker, og de vil derfor gerne have meget legetøj og værelsesinventar med motiver, der har relation til dette.

Fester med dit barns yndlingsfigurer

Som nævnt har de fleste børn en yndlingsfigur, -film eller lignende, og de vil gerne have så meget i deres liv herfra som muligt. Derfor er det også en oplagt mulighed at holde en temafest med denne favoritfigur som tema, når dit barn har fødselsdag. Der skal selvfølgelig skelnes mellem drenge og pige temafester, det nytter ikke noget at give sin dreng en fest, der har Disney Prinsesser som tema, med mindre at de er nogen af hans favoritfigurer. Drengene vil som regel gerne have action figurer, traktorer, dinosaurer eller noget lignende, når der skal være et tema til deres fødselsdage, ellers er der også adskillige serier i fjernsynet, som drengebørnene er vilde med.

Når man holder en temafødselsdag for sit barn, er der mange måder at gøre det på. Man behøver ikke at køre den fuldt ud med f.eks. udklædning til drengene og pyntning med mere, det kan nemlig sagtens være, at man kun vælger at pynte op. Der er mange muligheder, når det kommer til pyntning, så det kan bestemt være nok. Næsten uanset hvilket tema man vælger, kan der findes tallerkner, krus, banner, dug, slikposer og meget mere med motiver fra netop det, man vælger. For at give festen et ekstra præg, så kan man lave mad, der har noget med temaet at gøre, eller man kan bestemme, at der er en dresscode. Køb her. Hvis man har meget udklædning i sit hjem, så kan man også skrive i invitationen, at der er udklædning til drengene til selve festen, og de derfor bare skal komme, som de er.

Ideer til temafesten

Nogen gange kan det være svært lige at komme på de gode ideer, når det gælder temafesten til dit barn. Først er det nødvendigt, at man vælger et tema. Der er nogle ting, som næsten altid er en sikker vinder. Uanset om dit barn er en dreng eller pige, så er et tema med dyr en ide. Ellers kan man også vælge en farve som tema, hvor det hele skal køres i eksempelvis røde eller blå farver. Hvis man vil gøre festen ekstra festlig, så er det altid en god ide at sørge for udklædning til drenge og piger, som relaterer til temaet, alt efter om det er en blandet fest, eller om det kun er for det ene eller det andet køn.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *