Sakseborde vs. Løftebord

x753

Løftebord er et bord der kan justeres til den ønskede højde, det vil sige du kan både sænke og hæve højden. Løfteborde kan bruges i både store men også små virksomheder. Løfteborde er et hjælpe redskab for medarbejderne. Sagt med andre er løfteborde med til at gøre hverdagen lidt lettere for medarbejderne, især i de jobs hvor der er meget at løfte. Løfteborde består at forskellige dele, for eksempel bundramme, saksene, bordplade, motorenheden og betjeningspanel.

Man kan sige at bundrammen er fundamentet for resten af bordet. Derfor er den vigtigt at den er stærk og stabil – ligesom fundamenter skal være. Saksene sikrer stabile bevægelser, samtidig understøtter den bordpladen. Saksene kører parallelt to og to. Det er også saksene der gør det muligt at hæve og sænke bordet. Så uden saksene kunne løfteborde ikke løfte J

Sakseborde er så løfteborde der har en sakse indbygget. Saksene øger sikkerheden og den rette bevægelse. Sakseborde altså løfteborde er en hjælp i industrien. Løfteborde kan ved hjælp af saksene justeres til den ønskede højde og således kan arbejdet gennemføres med mindst muligt risikoer. Dette er særdeles vigtigt for arbejdsgiveren men også medarbejderne i virksomhederne. Det handler om deres sikkerhed – deres tryghed. At medarbejderne føler sig trygge er vigtige for deres arbejde, jo tryggere de føler sig jo hurtigere og jo mere kan de arbejde. Men det er altså i første omgang arbejdsgiverens ansvar, at skabe disse trygge rammer for medarbejderne. En måde at skabe trygge rammer kunne være sakseborde.

Shop amok online

Vi lever i en tid hvor du kan shoppe alt online. Der er bogstaveligt talt intet du ikke kan klare online. Lige alt fra tøj, sko til mad og elektroniske varer. Så selvfølgelig kan du også købe løfteborde online. Der findes et hav af muligheder – som der findes i alt. Du kan vælge mellem enkelt saks, dobbelt saks, tandemsaks og superlave borde. Hvad er så forskellen mellem dem, hvilke passer dig og dine arbejdsopgaver – læs videre herunder og få svar J

Enkelt saks er den type som er hyppigt anvendt. Dobbelt saks er nok den der anbefales hvis der er behov for høje løft. Tænk at dobbelt saks bord kan løfte mellem 1,75 m til 4 m. Tandemsaks er markedets bedste bud på opgaver der kræver at lange genstande skal bæres eller løftes. Også er der superlave borde, de er gode, hvis man har et behov for at løfte med for eksempel pallevogn.

Derudover kan du også få lavet dit helt eget bord – der passer til dine behov. Du kan få lavet bord, der passer lige til din virksomhed. Du kan få lavet bord, med særlige mål og gøre dine medarbejdere ekstra glade. Du kan få lavet dit helt eget bord, så det er unikt og specielt – ligetil dine arbejdsopgaver. Du kender din virksomhed, du kender dine medarbejdere – du kender til deres arbejdsopgaver og du ved hvad de har brug for. Du kan nu shoppe løfteborde online – dette gør det hele meget lettere!

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *