Her kan du finde et stort udvalg af forskellige ure

x753

I en travl hverdag, så er det vigtigt, at man har styr på tiden. Selvom vi alle sammen har et ur på vores telefon, er det ikke helt det samme, som når man har sig selv et armbåndsur. Et ur kan udover at vide tiden også være en form for accessory og se godt ud. Det kan altså på samme tid være praktisk og pynte. Der findes mange forskellige ure og du kan blandt andet her finde et stort udvalg af forskellige ure. Der findes både ure mænd og til kvinder samt remme. Når du er ude og skal finde et nyt ur, så er det vigtigt, at du finder et, der passer til dig og din stil. I denne artikel vil vi komme ind på, hvordan du finder lige netop dette.

Skal uret være i guld, sølv eller med en rem af læder?

Armbåndsure laves i alle mulige forskellige former og farver. Derudover kan kvaliteten variere meget og det er vigtigt, at du er opmærksom på et par ting, når du skal ud og købe et nyt et. Det første, som er værd at kigge på, er selvfølgelig selve uret. Dette skal gerne passe til remmen og denne kan være lavet af en del forskellige materialer. Hvis man gerne vil ofre en del penge og synes, at det ser godt ud, så kan man vælge sig et ægte guldur. Disse løber ofte op i flere tusinde kroner og er bestemt ikke for alle, hverken prismæssigt eller med hensyn til stilen. Hvis det ikke lige er ens stil med guld, så kan man vælge en lidt mere neutral farve som for eksempel sølv. Sølvfarven fremkommer også i stål, der er et særligt solidt materiale og et rigtig godt materiale til at lave ure i. Det er langt billigere end ægte sølv, men ser stort set lige så godt ud.

Ure med læderrem bliver ofte overset, men af de forkerte grunde

Mange vælger et ur, der er fremstillet i guld, sølv eller stål og det er de færreste, der vælger et med en rem af læder. Denne type ure bliver fravalgt, da mange mener, at de ikke ser lige så godt ud eller på grund af, at de ser mindre holdbare ud. Der er dog flere gode grunde til, hvorfor dette er en forkert antagelse. Som et eksempel kan du forestille dig et flot guldur med en læderrem af ægte læder. Dette ur vil have alle de kvaliteter, som et godt ur bør have. Det flotte guldur vil få dig til at fremstå som en sofistikeret person med penge på lommen. Det er vigtigt, at man vælger ægte læder til remmen, hvis man er ude i dette. Ægte læder har et helt andet udseende end de imiterede. Det er mere neutralt, end hvis man havde en rem af guld og det er tilmed rart at have på. Man vil heller ikke være generet af den raslende lyd, som nogle metalure desværre har.

 

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *