Hvor får du mest for pengene?

x753

Der findes nok ikke mange her i landet, og slet ikke der læser med her, som ikke har en smartphone og dermed et mobilabonnement. Der er naturligvis forskel på hvem der betaler for det abonnement, om det er dig selv, om det er din arbejdsgiver eller måske dine forældre. Hvis det er dig selv der betaler for det, så er der nok ikke den store tvivl om, at du helst vil have det så billigt så muligt eller i hvert fald få så meget som muligt ud af abonnementet, da det er de færreste, der er interesseret i at betale mere end nødvendigt.

Du får ikke ekstra ved det biligste abonnementer 

Der er er mange teleselskaber, der tilbyder abonnementer til meget billige penge, hvor det kun koster omkring 100 kroner, og hvor du både får rigeligt med data og taletid, ligesom SMS’er efterhånden er en selvfølge, ikke mindst i takt med at der bliver sendt færre og færre SMS’er som antallet af messengerbeskeder, snapchat beskeder og lignende.

Fælles for de fleste billige abonnementer er, at du får dette og så er der ellers ikke så meget mere at komme efter, og at priserne typisk ikke varierer med meget mere end 20-40 kroner om måneden, hvilket på årsbasis naturligvis godt kan løbe lidt op, men det er ikke de helt store besparelser, der er at komme efter.

Der hvor man kan spare penge er, hvis man begynder at kigge på de muligheder for ekstraydelser som teleselskaberne tilbyder i forbindelse med deres abonnementer. Selskaberne ved ligesom den vågne forbruger godt, at selve prisen ikke er det helt store parameter, der kan skrues på, men at de kan lokke med ekstra ting. Telia var blandt de første der indførte ekstra dette med deres Telia Tirsdag, hvor man kan komme i biografen om tirsdagen og få to billetter for ens pris.

Vi elsker streaming

Streaming er noget mere eller mindre alle har taget til sig i forskellig form. Det menes eksempelvis at omkring halvdelen af alle danskere har adgang til Netflix, hvilket er en eksplosiv udvikling, da Netflix stadig kun er omkring en håndfuld år gammelt på det danske marked. Ligesom er der en meget stort procentdel af os danskere, der dagligt hører vores musik på Spotify og lignende. Netop disse streamingtjenester er blevet populære at selskaberne at give med til deres kunder, som en form for bonus (selvom man naturligvis betaler for det.

Telmore er kongen

Når det kommer til at give streaming med, er der ingen tvivl om at Telmore, er den absolut vinder. Prøv eksempelvis at sammenlign Telmore, Cbb og Callme og se hvor stor forskel der er på hvad du får med i abonnementer. Vælger du eksempelvis den helt store Telmore Play løsning får du blandt andet TV2 Play. HBO Nordic, CMore Play og MinBio med til 249 udover dine minutter og Gigabyte, du får streamingtjenester for langt mere end hvad du betaler for, og du får dermed mest for pengene her.

Samtidig har du kun sparet penge, hvis du ellers ville have købt adgang til disse tjenester, ellers er det blot en større udgift for noget, du ikke bruger.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *