Er din grund for lille til en terrasse?

altan
x753

Hvis du ikke er en af dem der har et større palæ, så kan det være at det er noget bøvl at finde plads til en terrasse. Det kan være det helt ødelægger dine muligheder for at have noget som helst have, og det er ikke sikkert det er i din interesse. Det er helt forståeligt at du ikke vil opgive din dejlige have, men du vil måske stadig gerne have et sted hvor du lige kan sidde og nyde en god kop kaffe på en flot dag, og så er du jo kommet ud i lidt af et dilemma, for den ene udelukker jo den anden. Det er et problem, men så er det måske ikke alligevel, for der er nemlig en tredje mulighed. Du kunne jo få dig en altan. Den har ikke nødvendigvis det samme store areal som en terrasse, så hvis du har tænkt dig at invitere hele familien på en stor grillaften hvor i skal være mange mennesker, så er det måske ikke lige det der er til dig. Hvis du bare gerne vil have muligheden for at komme ud og få noget frisk luft, så kan det være at en altan lige er noget for dig. Hvis du køber en der har en pæn størrelse, så kan det godt være, at I kan sidde to eller tre derude og spise, men det er ikke alle der har plads nok til det. Skal du have en altan der er stor nok til at man kan være flere mennesker der spiser derude, skal du snakke med et altanfirma der laver altanerne efter mål. Så er alt muligt.

Billigere alternativ

En terrasse er ikke for sjov at få anlagt, og der er mange ting der skal overvejes. Når du endelig er færdig med at bruge time efter time nede ved flisehandleren på at finde de helt perfekte fliser, så skal du jo først til at finde ud af hvilket mønster du vil have dem lagt i. Så kommer problematikken først med at du skal have det hele gjort. Hvis du vil sætte andre til det kommer det til at koste en ganske anseelig pose penge, og hvis du selv vil gøre det kommer det til at koste dig en hel masse tid. Det er altså ikke sådan lige, at slippe afsted med at lave en terrasse, så det kan for mange være nødvendigt at finde et billigere alternativ, og det er her altanen komme ind i billedet. Det behøver altså ikke være så dyrt at få lavet en altan, og der er også nogle fordele ved en altan frem for en terrasse, som du kan læse om i det næste afsnit. Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder for at få et af disse vidundere, kan du gå ind på www.altandroemme.dk og finde ud af meget mere.

Du slipper for fliser

Hvis du har drømmen om at få noget plads at være på udenfor, kan en terrasse være en fristende mulighed, og det er også helt rigtigt, at det godt kan være en god ide. Der er bare nogle problemer ved det alligevel. Et af de helt store er, at du skal have lagt nogle fliser, og det er, for at være helt ærlig, noget farligt bøvl. Det er næsten umuligt at få lagt fliserne ordenligt hvis ikke man er vant til det, og det bliver bare meget sjældent godt. Hvis ikke det bliver godt er det også forfærdeligt træls, for det ser ikke særlig godt ud, og det kan også gå ud over funktionen.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *