Sådan installerer du WordPress hos Azehosting

sadan installerer
x753

Hvis du læser denne artikel har du allerede nu truffet to rigtig gode valg. Det første valg er at du gerne vil vide hvordan man installerer WordPress. Tillykke, du har valgt rigtigt. WordPress er uden tvivl det bedste CMS-system der findes, og uanset om du er helt teknisk nybegynder eller har arbejdet med hjemmesider før er WordPress det helt rigtige valg.

Det andet valg du har taget er at du har valgt Azehosting. Det er et rigtig fint valg hvor du får god solid hosting til ikke særlig mange penge, et sikkert og solidt valg.

Sådan installerer du

Det er så helt utroligt nemt at installere WordPress hos Azehosting at man skulle tro det var løgn. WordPress blev oprindeligt kendt for at lave den berømte 5-minutters installation (og det var altså på et tidspunkt hvor alle andre systemer tog flere timer at installere) og nu er det blevet endnu hurtige. Du kan være i gang om 5 minutter ja, men selve installationen tager kun 1 minut. Du kan se her hvordan du gør det så hurtigt – det er ret nemt du skal bare klikke på et par knapper, skrive hvad din side skal hedde og hvad din mail er, og så er det ordnet.

Andet der er godt at vide om Azehosting?

Azehosting er lavet på et system der er godt og intuitivt, og som sådan burde der ikke være nogle problemer med at finde rundt når først du er kommet ind i det. Men på den anden side kan det godt virke lidt overvældende hvis du aldrig nogen side har haft en hjemmeside før, og så kan det være en god ide at læse denne guide som noget af det første, sådan at du har et godt udgangspunkt.

Men det er virkelig ikke noget du skal være bekymret over, eller noget der skal gøre at du overvejer om du skal have en hjemmeside – man lærer det lynende hurtigt.

Andet der er godt at vide om WordPress?

Der findes helt utrolig mange guides til wordpress, og det kan næsten virke lidt uoverskueligt med al den viden. For hvor skal man starte, og hvor skal man stoppe? Men det vigtigste at vide er at du kan tage det helt roligt. Hvis bare du lader være med at gå ind i et punkt der hedder editor (det er der hvor at hvis du trykker på dem kommer der en masse kode frem) og ændre noget og gemme, så kan du ikke komme til at ødelægge din side. Og det er alligevel meget rart at vide.

Det næste du skal vide er at wordpress er bygget sådan op at det man installerer til at starte med kun er de basale funktioner, og hvis man skal have mere end det skal man til at installere plugins. Det er sådan nogle små programmer man installerer i sin wordpress og som så tilføjer en eller anden form for funktionalitet. Det er super simpelt at installere, og hvis man tænker på det som små Apps virker det heller ikke så underligt men ligner noget man kender.

Og så skal man også vide at der er to typer tekster man kan skrive, der er indlæg og der er sider. Sider er til den information der altid skal være der, det kan være sådan noget med kontaktinformation eller hvem man er. Indlæg derimod er til ting der giver mening at skrive om lige nu, men som måske ikke nødvendigvis behøver være på forsiden om et år – det kan være en nyhed om at nu har man installeret wordpress hos Azehosting og glæder sig til at komme i gang med hjemmesiden.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *