4 spændende rejsemål i foråret 2016

barcelona
x753

Drømmer du også om at rejse til udlandet til foråret, men er i tvivl om hvor din rejse skal gå hen? Vi har sammensat en liste af billige rejsemål, som har til formål at hjælpe dig med træffe det rejsemål der er det rigtige for netop dig.

Skitur til Norge: Er du vild med fart, spænding og skisport? Så er en skitur til Norge noget for dig. Med en skitur til Norge får du en rejse med snedækkede bjerglandskaber, varm kakao, og alt den skisport du kan forestille dig. Rejsen er inklusiv leje af hotelværelse, ski og stave, samt pas til skilift. Skihotellet ligge lige ud til liften, og der er masser af hyggelige og sjove aktiviteter i lobbyen hver aften. Så uanset om du gerne vil ud og give den gas på pisterne, eller hvis du foretrækker varm kakao samt hyggelige aftener i socialt samvær med din familie eller andre hotelbeboere, så er skituren til Norge noget for dig.

Fodboldrejse til Barcelona: Hvis fodbold virkelig er en af dine store interesser, kan en foldboldrejse til Barcelona klart anbefales. Rejsen inkluderer et hotelophold på et af Barcelonas fineste hoteller, samt billetter til det legendariske lokale stadium. Hvis fodbold ikke lige er din smag, er der også rig mulighed for andre aktiviteter. Hotellet ligger meget tæt på centrum, og Barcelona er et fremragende eksempel på en gammel og smuk by, med masser af kulturel historie. Så hvad end du er til fodbold eller hælder mere til hyggelige caféer, er en ferie i Barcelona et sikkert valg.

Afbestillingsrejse til London: Er du til shopping, pulserende byliv og lange nætter? Så tag en afbestillingsrejse til London, og få alt dette for en meget lav pris. Der er lige nu så mange billige tilbudsrejser, at de praktisk talt bliver foræret væk. Det vil sige du kan spare en masse penge på flyrejser, hvis blot du venter med at booke. Når du så ankommer til London, kan du bare shoppe løs. Her er noget for enhver smag, både tøjbutikker, restauranter og små hyggelige caféer. Herudover byder byen på masser af muligheder for sightseeing, og gode transportforhold, der gør det meget let at komme fra den ene ende af byen til den anden. Så hvis storbyshopping er din favoritaktivitet, vil du elske en afbestillingsrejse til London!

Adventure-rejse til Østrig: Hvis du er vild med trekking, river rafting, rappelling mm. eller hvis du kunne tænke dig at prøve det, så tag på adventure-rejse til Østrig! Med dets bjergrige og bakkede landskab byder Østrig på en masse spændende muligheder inden for adventure- og ekstremsportsverdenen. Du kan for eksempel suse ned af en brusende flod i en gummibåd, bungee-jumpe ud fra en bro, eller rappelle ned ad en stor klippeside. På adventure-rejsen bor du i en hytte i en lejr med andre eventyrlystne individer, og rejsen er derfor også en god måde af stifte bekendtskaber med folk der har samme interesse som dig. Rejsen inkluderer leje af hytte samt tre måltider om dagen.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *