Brug Internettet Til At Tjene Penge

brug internettet til at tjene penge
x753

At tjene lidt flere penge er noget vi alle sammen går rundt og drømmer om. For hvem kunne da ikke godt bruge en ny telefon, lidt lækrere tøj eller en ekstra ferie sydpå? Men det kan være svært lige at finde ud af hvordan man skal tjene de ekstra penge – en lønforhøjelse får man ikke bare lige sådan, det kan ikke betale sig at samle flasker, og det er de færreste der vinder i Lotto. Men på internettet bugner det med muligheder, og hvis du har bare en lille smule teknisk forstand (og det har du sikkert siden du læser med på bloggen her), så er tjen penge ikke noget der behøver være umuligt for dig.

Millionær bliver du nok ikke, og medmindre du virkelig bruger lang tid på at prøve dig frem og lære hvordan man gør, skal du nok heller ikke regne med at kunne droppe dit dagligdags job. Men mindre kan jo også gøre det, så her får du nogle tips til hvordan du kan komme i gang med at tjene lidt ekstra:

Tjen penge på affiliate marketing

Affiliate er en af de nemmeste og smarteste måder at tjene penge på online. Her kan man nemlig sige at du arbejder som ”provisionsbaseret sælger” for en virksomhed. Det vil sige at de klarer alt hvad der hedder behandling af ordren, afsendelse, opkrævning af penge, returvarer og så videre, og du står for at skaffe kunderne. Når de så køber noget får du en procentsats (som regel mellem 5 og 50% afhængig af hvad det er for en vare – du får en del mindre på dyr elektronik end på en billig e-bog) og de penge bliver så bare sat ind på en konto.

Måden det fungerer på er at du opretter dig hos et affiliate netværk. Det er sådan en side der samler dem der gerne vil reklamere og tjene penge (sådan nogle som dig) og dem der gerne vil sælge flere varer, f.eks. webshops. Her opretter du dig så og indtaster dine oplysninger. Nu har du så adgang til at reklamere for en lang række forskellige webshops der sælger alt mellem himmel og jord.

Inde hos netværket får du så en særlig kode som er det link folk skal klikke på før den registrerer at kunden kommer fra dig. Det vil sige at i stedet for at linke til www.minshop.dk skal du måske linke til www.minshop.dk/ref=mitunikkeid for når du gør det bliver der lagt en lille cookie ind som så husker at kunden kommer fra dig, og sørger for at det er dig der får procenterne hvis der bliver købt.

Når du så har fået fat i dit unikke link skal du jo have det ud til folk, og her er der flere smarte ting du kan gøre. Det som mange gør er at lave en hjemmeside hvor de så ligger det her link ud og skriver at man kan klikke på det. Det kan f.eks. være en side om hvordan man holder sin have, og så linker man til en butik der sælger havehandsker.

En anden ting du kan gøre er at deltage i debatter på forskellige online fora og på facebook og så bruge dig unikke link hvis du henviser til noget. Her skal man være lidt mere omhyggelig for det er ikke alle der vil have at man linker med affiliate link på deres fora, men hvis du kan finde et hvor du godt må kan der være mange penge at hente her.

Og ellers kan du jo altid starte dit eget fora eller din egen facebookgruppe og på den måde have en god platform af mennesker du kan få dit link ud til.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *